Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Η Μπεττίνα Γραφίδου αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζουν στην πολιτιστική μας κληρονομιά οι απόγονοι και συνεχιστές των Μικρασιατών προσφύγων.

Η υποψήφια δήμαρχος Καισαριανής, Μπεττίνα Γεσθημανή Γραφίδου στην πίτα της ΟΠΣΕ
  • 18 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Πρώτη Φορά Καισαριανή
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
  • Μπεττίνα Γραφίδου
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Μουσείου Βυζαντινής Τέχνης της Εστίας Νέας Σμύρνης, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, έκοψε τη βασιλόπιτα για τα μέλη της, σε μία όμορφη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση βρέθηκε η επικεφαλής της παράταξης "Πρώτη φορά Καισαριανή" Μπεττίνα Γεσθημενή Γραφίδου, ο Κώστας Αναγνωστάκης με τη θεσμική ιδιότητα του ταμία της ΟΠΣΕ κι από τη Δευτέρα 4/2/2019 υποψηφίου με την Παράταξή μας, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σούλα Αλάτση και τα μέλη μας, Γιώργος και Βάσω Κόλλια.

Η Μπεττίνα Γραφίδου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους για τη νέα χρονιά κι επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν τα σωματεία στη διάσωση της ιστορικής μνήμης.

"Οι πρόσφυγες πρόγονοί μας ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν στον Ελλαδικό χώρο για τις μεγάλες ιδέες του ανθρώπου και της κοινωνίας. Η Καισαριανή είναι πόλη προσφύγων Μικρασιατών, που διατηρούν ακόμη την υπερηφάνεια της αδούλωτης μικρασιατικής ψυχής. Εμείς θα δημιουργήσουμε Ψηφιακό Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού και θα εργαστούμε για την ανάδειξη και τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης της πόλης μας".