Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Η επικεφαλής της Παράταξης 'Πρώτη Φορά Καισαριανή" ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και συνεχάρη το προσωπικό του Β ΚΑΠΗ για το έργο που επιτελεί.

Στήριξη της Μπεττίνας Γραφίδου στα μέλη του Β' ΚΑΠΗ Καισαριανής
  • 04 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Πρώτη Φορά Καισαριανή
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 11.30 π.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, τα μέλη του Β ΚΑΠΗ της πόλης μας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Την εκδήλωση ομόρφυναν με την παρουσία τους τα παιδιά της πέμπτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής, που συνοδεύονταν από τις δασκάλες τους. Τραγούδησαν με μοναδικό τρόπο κάλαντα και άλλα τραγούδια. Τα παιδιά απέδειξαν ακόμα μία φορά, πόσο εποικοδομητική είναι η συνεύρεση των γενεών, μαθητές και άτομα της τρίτης ηλικίας.

Το εγχείρημα αυτό είχε ξεκινήσει από το 2011 όταν η Μπεττίνα Γραφίδου, ως Πρόεδρος τότε, της Σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καισαριανής, σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της πόλης, το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού, το Πολιτιστικό Κέντρο και τον Μικρασιατικό Σύλλογο Καισαριανής, είχε δημιουργήσει το πρόγραμμα «Μικρασιατικά Χριστούγεννα».

Τότε τα παιδιά είχαν διδαχθεί από τα μέλη των ΚΑΠΗ τα ήθη και τα έθιμα των Μικρασιατών προγόνων μας.                                                                                                           

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η υποψήφια Δήμαρχος Μπεττίνα Γραφίδου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Νίκος Ζαρκαδούλας, Γωγώ Τσεσμελή, Σούλα Αλάτση, Βιργινία Μαλαμά αλλά και μέλη της Παράταξης.

Η επικεφαλής της ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και συνεχάρη το προσωπικό του Β ΚΑΠΗ για το έργο που επιτελεί. Πρόσθεσε ότι η Παράταξη θα σταθεί στο πλευρό των ηλικιωμένων, βελτιώνοντας τις υποδομές, στηρίζοντας την σωματική και ψυχική υγεία τους, ανακοινώνοντας τη δημιουργία υπηρεσιών εξυπηρέτησης των ηλικιωμένων ΚΕΠ κατ΄ οίκον.