Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Η Μπεττίνα Γραφίδου αναφέρθηκε με τα πλέον θερμά λόγια στην πολιτιστική κληρονομιά που κουβάλησαν στην Καισαριανή οι Μικρασιάτες

Στην πίτα του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής η Μπεττίνα Γεσθημανή Γραφίδου
  • 28 Ιαν 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Μικρασιατικός Σύλλογος
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Οικονομική Διαχείριση
  • Μπεττίνα Γραφίδου
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η υποψήφια δήμαρχος Καισαριανής, Μπεττίνα Γεσθημανή Γραφίδου παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.

Η επικεφαλής της Παράταξης «Πρώτη Φορά Καισαριανή» αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία για όλους τους παρευρισκομένους και τις οικογένειές τους, αναφέρθηκε στο ρόλο που έπαιξαν οι Μικρασιάτες, ερχόμενοι μετά την καταστροφή του 1922, πρόσφυγες στον Ελλαδικό χώρο.

Τους ανθρώπους που υποστήριξαν τις "μεγάλες ιδέες" για τον άνθρωπο και την κοινωνία  μεγαλουργώντας σε πολλά επίπεδα. Τόνισε ότι η Καισαριανή είναι πόλη που ίδρυσαν Μικρασιάτες και ξεχωρίζει για την πολιτιστική της κληρονομιά και το ιστορικό της παρελθόν, υπογραμμίζοντας ότι πρόθεση της Παράταξης της είναι να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολιτισμό που μας ήρθε από τα…απέναντι παράλια.

Η Μπεττίνα- Γεσθημανή Γραφίδου που στο παρελθόν είχε διατελέσει και γραμματέας του Συλλόγου (2009- 2011) είχε μαζί της στην εκδήλωση τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους που κατεβαίνουν με την Παράταξή της, Βιργινία Μαλαμά, Μαρία Σταμούλη, Γωγώ Τσεσμελή, Σοφία Τσιτούρα καθώς και μέλη της παράταξης.