Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Η Μπεττίνα Γραφίδου υποδέχθηκε εκατοντάδες υποστηρικτές της Παράταξής που τη συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία της να διεκδικήσει τη Δημαρχία, μένοντας εντυπωσιασμένοι από το σήμα του «Πρώτη Φορά Καισαριανή» και τα ευρύχωρα γραφεία

Άνοιξαν στις 30 Δεκεμβρίου 2018 τα γραφεία του «Πρώτη Φορά Καισαριανή»
  • 28 Ιαν 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Μπεττίνα Γραφίδου
  • Πρώτη Φορά Καισαριανή
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, το άνοιγμα των γραφείων της παράταξης «Πρώτη Φορά Καισαριανή- Ανεξάρτητη Πόλη- Ανεξάρτητοι Πολίτες» στο κέντρο της πόλης, στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98.

Η Μπεττίνα Γραφίδου υποδέχθηκε εκατοντάδες υποστηρικτές και φίλους εγκαινιάζοντας με τον πιο ζεστό τρόπο τη «μάχη» για τη δημαρχία.

Είχε προηγηθεί μια μέρα πριν, η ανάρτηση της ταμπέλας των γραφείων, όπου δεσπόζουν το σήμα της Παράταξης και η γνωστοποίηση της υποψηφιότητας της κυρίας Γραφίδου.

Καλαίσθητο σήμα

Έκδηλη ήταν η επιδοκιμασία του σήματος της Παράταξης από υποψηφίους, μέλη και περαστικούς πολίτες. Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για την καλαισθησία και τους συμβολισμούς του.

Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε από τα γραφεία και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο με τους περισσότερους να προτρέπουν την κ. Γραφίδου να συνεχίσει δυναμικά την προσπάθειά της , ώστε μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Καισαριανή να αποκτήσει για πρώτη φορά στα χρονικά γυναίκα-δήμαρχο.

Συνεπήρε το κοινό

Το όραμα, η όρεξη κι η αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζει την επικεφαλής της Παράταξης ν’ αλλάξει προς το καλύτερο την πόλη, συνεπήραν τους καλεσμένους της που την χειροκρότησαν θερμά.