Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρόγραμμα
Read

Δείτε το video spot της Παράταξης «Πρώτη Φορά Καισαριανή» στο οποίο απεικονίζονται οι τρεις άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019

Η Μπεττίνα πρώτη γυναίκα-δήμαρχος με φρέσκους συνεργάτες και πίστη στην καισαριανιώτικη οικογένεια
  • 25 Ιαν 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Video spot
  • Web TV
  • Πρόγραμμα
  • Σήματα Παράταξης
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Στο πρώτο video spot της Παράταξής μας απεικονίζονται οι τρεις άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Βλέποντάς τους ξεχωριστά ο πρώτος άξονας αφορά την οικογένεια, που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο μυαλό μας, αφού επιδίωξή μας είναι ν’ απαντήσουμε προγραμματικά στις ερωτήσεις της τοπικής κοινωνίας, να δώσουμε το λόγο στους Δημότες ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματά του, τολμώντας να επεξεργαστούμε προγράμματα νέου τύπου που σκοπό έχουν την εξάλειψη των «αγκαθιών» και την καλυτέρευση των συνθηκών που επικρατούν στις γειτονιές και τους δρόμους μας.

Δεν είναι τυχαίο που συνδέσαμε τη δυναμικότητα που χαρακτηρίζει το χαρακτήρα των οικογενειών της πόλης μας με τον πρωτοποριακό ρυθμό του «Ηπειρώτικου χορού» του διάσημου συνθέτη Νίκου Σκαλκώτα (ο "Ηπειρώτικος" αποτελεί το μουσικό "χαλί" στα video μας) οι ρυθμοί του οποίου ταιριάζουν με την ψυχοσύνθεση τωγν κατοίκων.       

Ο δεύτερος άξονας αφορά την Μπεττίνα-Γεσθημανή Γραφίδου που παρακινούμενη χρόνια από τους κατοίκους να «κατέβει» στις εκλογές για να διεκδικήσει για πρώτη φορά στα χρονικά τον τίτλο της πρώτης γυναίκας δημάρχου της πόλης, «τρέχει» δυναμικά στον πολιτικό στίβο, απογαλακτισμένη από κομματικές «πλάτες», δίχως να συμμετέχει σε «παραγοντικά σπρωξίματα» που εξαντλούν τους ανθρώπους προεκλογικά και παράγουν μετά την «απόλαυση και την αδράνεια της τοπικής εξουσίας».

Μια χαρισματική γυναίκα η περσόνα της οποίας «ντύνεται» καταλλήλως υπό τους ήχους του εμπνευσμένου «Ηπειρώτικου» του Νίκου Σκαλκώτα.

Ο τρίτος άξονας που καταδεικνύει την πρωτοτυπία σκέψης της Μπεττίνας Γραφίδου είναι ότι δίπλα της υπάρχει κόσμος "άφθαρτος", με φρέσκιες ιδέες, πάθος για την πόλη κι ανιδιοτελή όρεξη για προσφορά στην Καισαριανή. Πρόκειται για άτομα επιστημονικώς καταρτισμένα, με χρόνια διαμονή στην πόλη, με άποψη και γνώμη για το Δήμο και τα προβλήματά του.