Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Βιργινία Μαλαμά, γράφει για την μεγάλη της θέληση να προσφέρει σε τομείς που θα κάνουν την Καισαριανή καλύτερη πόλη απ΄ ότι είναι...

"Η φιλοδοξία μου είναι η Καισαριανή την οποία όλοι αγαπάμε να αλλάξει-επιτέλους-σελίδα"
  • 27 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Πρώτη Φορά Καισαριανή
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
  • Βιργινία Μαλαμά
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Γεννήθηκα το 1968, ζω στην Καισαριανή κι έχω Μικρασιάτικη και Λεσβιακή καταγωγή (Πλωμάρι), το γένος Καζόγλου-Μανέττα.

Σπούδασα βοηθός βρεφονηπιοκόμου κι εργάστηκα σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας, με πρόεδρο τότε την Μπεττίνα Γραφίδου.

Είμαι παντρεμένη με τον -εκ Πρεβέζης- Χρήστο Κίτσιο κι έχω δυο παιδιά 27 και 24 χρόνων αντίστοιχα.

Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω, οι ιδέες μου για τη βελτίωση των συνθηκών στην πόλη μας κι η πεποίθησή μου ότι μπορώ να συμβάλλω σε αυτή καθώς επίσης κι η εμπιστοσύνη που τρέφω προς την Υποψήφια Δήμαρχο, αποτέλεσαν ισχυρό κίνητρο να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή της να κατέβω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Πρώτη Φορά Καισαριανή» και να προσφέρω σε αυτήν την προσπάθεια.

Οι πρωτοβουλίες της Παράταξής μας γεννήθηκαν από τη θέληση όλων μας να παλέψουμε καθημερινά για την Καισαριανή, γνωρίζοντας ότι αυτό γίνεται μόνο όταν γνωρίζεις τις γειτονιές της, τα προβλήματά της, τις ανάγκες των ανθρώπων της.

Η φιλοδοξία μας ήταν και παραμένει, η πόλη που ζούμε να αλλάξει σελίδα, να αφήσει πίσω της όσα την υποβαθμίζουν και να γίνει περισσότερο καθαρή, ασφαλής, οργανωμένη κι όμορφη.

Με την Μπεττίνα Γραφίδου μας συνδέει το κοινό όραμα για την Καισαριανή κι η δέσμευση ότι θα υλοποιηθούν όσα πρέπει ώστε ο δήμος να αλλάξει σελίδα.