Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Παράταξης, "Πρώτη Φορά Καισαριανή", Γιάννης Μαυρίκος αναφέρεται στα όνειρα των δημοτών για μια καλύτερη πόλη που μπορούν να πραγματοποιηθούν αν εκλεγεί δήμαρχος η Μπεττίνα Γραφίδου.

"Το όνειρα μας θα γίνουν πραγματικότητα μόνο με Δήμαρχο την Μπεττίνα Γραφίδου"
  • 26 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Πρώτη Φορά Καισαριανή
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
  • Γιάννης Μαυρίκος
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Γεννήθηκα 2 Αυγούστου 1984 από γονείς Καισαριανιώτες τον Στέλιο και την Αντωνία, μεγάλωσα και ζώ στην Καισαριανή, είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Παπαδογεωργοπούλου και πατέρας ενός κοριτσιού 4 ετών.

Η γιαγιά μου Ελπίδα είναι πρόσφυγας από τα Βουρλά της Μ.Ασίας. Είμαι απόφοιτος του 1ου Ενιαίου Λυκείου Καισαριανής και μιλάω σε πολύ καλό επίπεδο αγγλικά.

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των τροφίμων από το 2004 με εμπειρία στις πωλήσεις και στην Διεύθυνση προσωπικού.

Αυτό τον καιρό εργάζομαι ως επαγγελματίας οδηγός φορτηγού διανομής τροφίμων σε μεγάλη εταιρεία. Έχω περάσει πολλά σεμινάρια στον χώρο των τροφίμων με ειδίκευση υγειονομικού ενδιαφέροντος και ορθής κατανάλωσης τροφίμου καθώς και στησίματος και ανακαίνισης καταστημάτων Σούπερ Μάρκετ.

Αγαπάω την Καισαριανή και θέλω να της δώσω αυτό που της αξίζει, μια Καισαριανή όμορφη, καθαρή και αναγεννημένη από την αρχή, ένα καλύτερο αύριο σε όλους μας και στα παιδιά μας με σκοπό την ασφαλή προσέγγιση του τόπου μας.

Το όνειρα όλων μας θα γίνουν πραγματικότητα μόνο με την Πρώτη Φορά Καισαριανή με Δημαρχο την Μπεττίνα Γραφίδου γιατί πρώτα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ έπειτα η ΔΗΜΑΡΧΟΣ που αξίζει σε αυτόν τον τόπο.