Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

H υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη, "Πρώτη Φορά Καισαριανή" Ειρήνη Καγιαμπάκη γράφει για την πίστη της στο όραμα της Μπεττίνας Γραφίδου για μια καλύτερη και πιο μοντέρνα Καισαριανή.

"Συντάσσομαι με την Μπεττίνα για μια Καισαριανή με ποιότητα στους τομείς που πάσχει"
  • 26 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Πρώτη Φορά Καισαριανή
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
  • Ειρήνη Καγιαμπάκη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Καισαριανή. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας-Τέχνης του ΑΠΚΥ, πτυχιούχος του Προγράμματος «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και Μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Άλλων Διεθνών Φορέων» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου και έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια, μεταξύ άλλων, ανωτέρων χρηστών για τα Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας καθώς και για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στη Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Επίσης, έχω εκπαιδευτεί στη διαχείριση ανθρώπινων απωλειών στο πλαίσιο εκπαίδευσης του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. Μιλάω αγγλικά και γερμανικά. Είμαι υπάλληλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, το καθ' ύλην αρμόδιο Υπουργείο για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου στο Υπουργείο, έχω εργαστεί σε διάφορες υπηρεσίες, όπως στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην Ειδική Γραμματεία του Ε.Π. “Διοικητική Μεταρρύθμιση”, στη Διεύθυνση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων & Διεθνών Οργανισμών κ.ά., από τις οποίες γνώρισα τις δυνατότητες που έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη διαμόρφωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Για το λόγο αυτό ασχολήθηκα με τα κοινά της πόλης μου από το 2002, όταν κατέβηκα για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”. Έχω διατελέσει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού, του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καισαριανής και ιδρυτικό μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου.

Η πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα ως συνεργάτιδα του Δημάρχου Αντώνη Καμπάκα, την πιο δύσκολη τετραετία 2011-2014 στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, μου πρόσφερε τη δυνατότητα να εφαρμόσω στην πράξη πολλά από αυτά που οραματίζομαι για την πόλη που ζω.

Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο, συντάσσομαι στο πλευρό της Μπεττίνας, με την οποία δουλέψαμε μαζί από το 2004 και γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ικανότητές της, προκειμένου η Καισαριανή, η πόλη που ζούμε, να αποκτήσει ποιότητα στους τομείς που πάσχει, όπως στις συγκοινωνίες, στην οδική ασφάλεια, στο περιβάλλον, στις νέες τεχνολογίες, στις υποδομές.