Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Παράταξη, «Πρώτη Φορά Καισαριανή», Αξιοθέα Αχλιόπτα, γράφει για τα όνειρά της για την αγαπημένη της πόλη, τον λόγο που στηρίζει θερμά το όραμα της Μπεττίνας Γραφίδου και γιατί θέλει να δώσει μάχη υπέρ των ζώων κι εναντίον της κατάθλιψης.

«Με εμπνέει το μεγαλείο της πόλης που δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε»
  • 22 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Πρώτη Φορά Καισαριανή
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
  • Αξιοθέα Αχλιόπτα
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ονομάζομαι Αξιοθέα Αχλιόπτα, είμαι 37 χρόνων, μητέρα πέντε παιδιών εκ των οποίων τα δύο είναι …τετράποδα!

Είμαι απόφοιτη ψυχοθεραπείας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και marketing από το St. George college, όμως αυτή την περίοδο ασχολούμαι εξ ολοκλήρου με την οικογένεια μου, τρυφερή μα και απαιτητική, αρκετά δύσκολη «δουλειά»! 

Είχα την τύχη να μεγαλώσω στην Καισαριανή από δύο πολύ καλούς ανθρώπους, γράφω «είχα την τύχη» γιατί είμαι υιοθετημένο παιδί μεγαλωμένο με περίσσια αγάπη! Την λατρεύω την πόλη μας, την έχω δει (ακόμα τη βλέπω) με τα μάτια των παλιών πολιτών της, σε εποχές  που δεν ήταν τόσο πυκνοκατοικημένη.

Η πολιτική μου άποψη εκφράζεται μέσω της αγάπης μου για τον τόπο, έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου, με εμπνέει το μεγαλείο της πόλης μας, που δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε, γι αυτό στηρίζω με πάθος τη Μπεττίνα Γραφίδου μιας και το όραμά της αντιστέκεται στην αδιαφορία, την αδράνεια, την τσαπατσουλιά, τον ωχαδερφισμό.

Φιλοδοξία μου στο μέλλον είναι μια εκστρατεία κατά της κατάθλιψης, άλλωστε ζούμε καιρό τώρα κάτω από το ζυγό της, καθεστώς που οφείλουμε ,αν όχι να σταματήσουμε τουλάχιστον, να μετριάσουμε. Τι καλύτερο, άλλωστε, απ’ το να κυκλοφορείς ανάμεσα σε χαμογελαστούς συμπολίτες;

Με χαρακτηρίζει η μεγάλη μου αγάπη για τα ζώα τα οποία θεωρώ ανώτατα πλάσματα, επιδίωξή μου να κάνω την ζωή τους πιο εύκολη, τομέας που αφορά -φυσικά- και τα αδέσποτα.  

Η Καισαριανή μας δεν επιτρέπεται να μην προσφέρει ασφάλεια ειδικά στο πανέμορφο πάρκο μας, που προσφέρει δυνατότητα ευρείας εκμετάλλευσης του μέσω ανοίγματος θέσεων εργασίας! Οφείλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας ότι η πόλη μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο τα σπίτια και τα σχολεία τους, αλλά τα όνειρα και τις ελπίδες τους.

Για μένα η Καισαριανή δεν είναι περιοχή, είναι ΘΕΣΜΟΣ και μπορεί -τυπικά- να είναι υποχρέωση του δημάρχου μα -καταληκτικά- είναι δικαίωμα όλων μας.