Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

Η άψογη συνεργασία του πολυπράγμονα στρατιωτικού (με πλούσιο βιογραφικό και έντονη ενασχόληση με τα κοινά της πόλης) με την υποψήφια δήμαρχο Καισαριανής την περίοδο 2010 -2014 τους σμίγει ξανά.

Ο Κώστας Αναγνωστάκης και η Παράταξη «Πρώτη Φορά Καισαριανή» προχωρούν μαζί
  • 05 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Κώστας Αναγνωστάκης
  • Υποψήφιοι
  • Βιογραφικά
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο αντισμήναρχος ε.α, Κώστας Αναγνωστάκης ανακοινώνει την προσχώρησή του στην Παράταξη «Πρώτη Φορά Καισαριανή» και στο πλευρό της Μπεττίνας Γραφίδου.

Η άψογη συνεργασία του πολυπράγμονα στρατιωτικού (με πλούσιο βιογραφικό και έντονη ενασχόληση με τα κοινά της πόλης) με την υποψήφια δήμαρχο Καισαριανής την περίοδο 2010 -2014 τους σμίγει ξανά με τον Κώστα Αναγνωστάκη να σημειώνει χαρακτηριστικά: …«σε μια εποχή που οι διάφοροι μηχανισμοί, κομματικοί και παραταξιακοί, φανερά ή καλυμμένα με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να «περιορίσουν» τους συνεργάτες τους, η κα Γραφίδου αξιολογεί τα προσόντα τους και τους αξιοποιεί ανάλογα. Θεωρώ ότι αυτό είναι ΕΛΠΙΔΑ και ΕΓΓΥΗΣΗ για να γίνει η Καισαριανή αυτό που αξίζει για τον πολιτισμό της και την ιστορία της, η πόλη που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας».

Αναλυτικά το κείμενο του Κώστα Αναγνωστάκη:

Φίλες και φίλοι,

Ήταν για εμένα πρόκληση και συνάμα τιμή, όταν μία ομάδα λαμπρών επιστημόνων, παλαιών συνεργατών, νέων προσώπων, εκτιμώντας την εμπειρία μου, την προσωπικότητά μου και τις όποιες ικανότητες διαθέτω, μου πρότειναν να δεχθώ, την τιμητική θέση, του υποψηφίου μίας νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης της  πόλης μας.

Η Παράταξη «Πρώτη φορά Καισαριανή » και η Μπεττίνα Γραφίδου, γνωρίζουν τα προβλήματα της Καισαριανής, κοιτούν μπροστά και αναλαμβάνουν μόνο δεσμεύσεις, τις οποίες μπορούν να υλοποιήσουν για να αλλάξουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Όλοι μαζί με ενότητα, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς συμφέροντα, χωρίς κομματικές γραμμές και ταμπέλες, μπορούμε να τα καταφέρουμε, διότι σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία όπως η σημερινή, δεν υπάρχουν «γαλάζια», «πράσινα» και «κόκκινα» προβλήματα.

Η προϊστορία της Μπεττίνας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2004 έως σήμερα και η συνεργασία μας από το 2010-2014, μου έδειξαν ότι πρόκειται για ένα άτομο συγκροτημένο, οργανωτικό και μεθοδικό. Ένα άτομο που γνωρίζει, αγαπά και πονά την Καισαριανή. Είναι....τα κίνητρα για να είσαι «δίπλα» της…!!!

Ένας ακόμη σημαντικός όμως λόγος για μένα, είναι ο σεβασμός και η εκτίμηση στο πρόσωπο και στις απόψεις των συνεργατών της. Σε μια εποχή που οι διάφοροι μηχανισμοί, κομματικοί και παραταξιακοί, φανερά ή καλυμμένα με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να «περιορίσουν» τους συνεργάτες τους, η κα Γραφίδου αξιολογεί τα προσόντα τους και τους αξιοποιεί ανάλογα. Θεωρώ ότι αυτό είναι ΕΛΠΙΔΑ και ΕΓΓΥΗΣΗ για να γίνει η Καισαριανή αυτό που αξίζει για τον πολιτισμό της και την ιστορία της. Η Καισαριανή που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τη Μπεττίνα Γραφίδου, για την πρόταση και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου να είμαι μαζί της. Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή να συνεργαστώ με την Παράταξη «Πρώτη φορά Καισαριανή». Ταυτόχρονα, αποτελεί χρέος και μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κόσμου της Καισαριανής και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις δείχνοντας ειλικρίνεια, συνέπεια και μεθοδικότητα, ώστε να γίνει πράξη η «νέα νικηφόρα προοπτική που γεννιέται στην Καισαριανή».

Ειλικρίνεια – Συλλογικότητα – Μεθοδικότητα - Συνέπεια

«Έτσι θα πετύχουμε…!»

Με εκτίμηση

Κώστας Π. Αναγνωστάκης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία Αττικής στις 9 Μαΐου 1958 από πατέρα Αιτωλοακαρνάνα (Θέρμο) και μητέρα Μικρασιάτισσα (Σμύρνη). Είμαι μόνιμος κάτοικος Καισαριανής από το 1981, παντρεμένος με τη γεννημένη στην Καισαριανή Ευγενία Λυμπέρη και έχω ένα γιο τον Παντελή.

Αποφοιτώντας από το εξατάξιο γυμνάσιο το 1976, εισήλθα στην Ανώτερη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) & αποφοίτησα το 1978 με την ειδικότητα του Γενικού Επισκευαστή Οργάνων. Αποστρατεύτηκα το 2008 με το βαθμό του Αντισμηνάρχου ε.α.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου εξέλιξης, ασχολήθηκα ως τεχνικός υπόλογος, επιθεωρητής και προϊστάμενος σε συνεργεία οργάνων και σωστικών μέσων σε πολλούς τύπους αεροσκαφών. Αργότερα ασχολήθηκα με την εκπαίδευση ως εκπαιδευτής και επιτελής αξιωματικός εκπαίδευσης. Διετέλεσα Τμηματάρχης Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης και Τμηματάρχης Διδακτικού Προσωπικού στη ΣΤΥΑ. Εκπόνησα εκπαιδευτικές σημειώσεις για τους σπουδαστές της ΣΤΥΑ. Τέλος, διετέλεσα Προϊστάμενος του Κέντρου Ιατρικών Αερίων του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Αποφοίτησα από πολλά Σχολεία & Σεμινάρια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Απέκτησα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας το Πτυχίο Οργάνων Αεροσκαφών (ΙΟ).

Αποφοίτησα από το Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής & Ασφάλειας Εργασίας.

Τιμήθηκα με τα Παράσημα- Μετάλλια που αντιστοιχούν στο βαθμό μου.

Διετέλεσα:

α. Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος Προσκόπων Καισαριανής,

β. Ταμίας της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Βύρωνα-Καισαριανής,

γ. Γενικός Γραμματέας του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής,

δ. Δημοτικός Σύμβουλος Καισαριανής,

ε. Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕΜΙΠΟ) Δήμου Καισαριανής»,

στ. Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»,

ζ. Αντιπρόεδρος του ΝΠΙΔ «Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καισαριανής» και

η. Μέλος της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής».

 

Την παρούσα χρονική περίοδο συμμετέχω ως:

α. Αντιπρόεδρος του ΔΣ του «Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ».

β. Γραμματέας του ΔΣ της «Ένωσης Αποστράτων Αξ/κών Αεροπορίας».

γ. Ταμίας του ΔΣ της «Ομοσπονδίας Προσφυγικών (Μικρασιατικών) Σωματείων Ελλάδας» και

δ. Μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ «Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕΜΙΠΟ) του Δήμου Καισαριανής».