Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άρθρα
Read

Η καλύτερη ζωή των ανθρώπων που φιλοξενούνται στα ΚΑΠΗ, οι δρόμοι, τα πάρκα βρέθηκαν πρώτα στις προτιμήσεις των Καισαριανιωτών στην ερώτηση που τους κάναμε, τι θα έκαναν αν γίνονταν δήμαρχοι για μια μέρα...

"Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων που φιλοξενούν τα ΚΑΠΗ"
  • 08 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Πρώτη Φορά Καισαριανή
  • Άρθρα
  • Διάλογος με τους Δημότες
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Έμφαση στις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων της 3ης ηλικίας στα ΚΑΠΗ θα έδιναν οι περισσότεροι Καισαριανιώτες που μας απάντησαν στην ερώτηση «τι θα έκανες αν γινόσουν δήμαρχος για 24 ώρες».

Οι πολίτες αν και μας εξήγησαν ότι ακούνε καλά λόγια για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΑΠΗ Καισαριανής εντούτοις θα φρόντιζαν οι γηραιότεροι συμπολίτες τους ν’ απολάμβαναν περισσότερων ανέσεων κι ευκολιών.    

Οι συνταξιούχοι Θανάσης Αναγνώστου, Θεοδώρα Μακρή, Γεωργία Ζάρνα, Κική Πέτρου, υπογράμμισαν ότι η διαβίωση των (περίπου) συνομιλήκων τους θ’ αποτελούσε πρωταρχικό τους μέλημα.

Η Κατερίνα Πιτέρη (οικιακά) μας είπε ότι θα προσπαθούσε να λύσει τα προβλήματα των ψηφοφόρων χωρίς να τους διαχωρίζει με βάση την κομματική τους ταυτότητα, ενώ ο συνταξιούχος, Γιώργος Μάρης μας είπε πως θα φρόντιζε να φτιάξει υποδομές ώστε να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας για τους νέους ανθρώπους.

«Σε 24 ώρες τι να προλάβω να λύσω;» τόνισε γελώντας ο Γιώργος Πανόπουλος (ελεύθερος επαγγελματίας), μαζί του συμφώνησε ο Ηλίας Γεωργίου (ιδ. υπάλληλος) ενώ ο συνταξιούχος Ηλίας Ζώης είπε ότι θα έδινε βάση στην οδική ασφάλεια ειδικά την ώρα που σχολάνε οι μαθητές.

«Περισσότερες ράμπες για ΑμεΑ είναι απαραίτητες στην πόλη» είπε ο Κώστας Καρανίκος (ιδ. υπάλληλος), ενώ η Γιώτα Δήμα (οικιακά) είπε πως θα προσπαθούσε να διορθώσει τις ατέλειες στο οδικό δίκτυο.

«Απειροελάχιστα είναι τα προβλήματα που παρατηρώ στην Καισαριανή» είπε ευδιάθετος ο Φάνης Μέθης (ιδ. Υπάλληλος), ενώ ο Αντώνης Βαρδάκας (συνταξιούχος) είπε ότι θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το πράσινο δημιουργώντας μέσα σ’ αυτό φιλικές εγκαταστάσεις προς το κοινό.

«Θα προσπαθούσα να παράσχω στους συμπολίτες μου καλύτερη ζωή», μας απάντησε ο Νίκος Κωνσταντίνου (ιδ. υπάλληλος), η Ειρήνη Καπάκου (οικιακά), η Ελένη Κάστα (οικιακά), Έλενα Μήρου (οικιακά), Βούλα Ζησάκη (συνταξιούχος) θα έδιναν βάση στην καθαριότητα, ενώ ο Γιώργος Φράγκος (συνταξιούχος) μας λέει πως θα έκανε μια βόλτα στις γειτονιές ώστε ως δήμαρχος να είχε γνώση των προβλημάτων και των ιδιαιτεροτήτων της πόλης.