Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άρθρα
Read

Οι κάτοικοι του Δήμου δεν θέλουν να...ξεροσταλιάζουν περιμένοντας το λεωφορείο και ζητούν εντατικοποίηση των προσπαθειών για ακόμα πιο καθαρή πόλη

Τακτικότερη συγκοινωνία και καθαριότητα οι προτεραιότητες των Καισαριανιωτών
  • 29 Ιαν 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Πολίτες Καισαριανής
  • Άρθρα
  • Διάλογος με τους Δημότες
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Τακτικότερες συγκοινωνίες, μεγαλύτερη ευαισθησία στους άπορους, μάζεμα σκουπιδιών από κεντρικούς δρόμους/παιδικές χαρές, βελτίωση των σχολικών εγκαταστάσεων, αυτούς τους τομείς θα πρόσεχαν περισσότεροι οι πολίτες που κλήθηκαν να μας απαντήσουν στην ερώτηση ποια θα ήταν η πρώτη τους προτεραιότητα αν γίνονταν δήμαρχοι για 24 ώρες.

Οι Καισαριανιώτες παρουσιάζονται απογοητευμένοι από τη σύνδεση της πόλης με το κέντρο της Αθήνας και λένε ότι θα έκαναν περισσότερα πράγματα για την καθαριότητά της.

Σκουπίδια

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Καισαριανής είναι τα σκουπίδια» λέει η Ζώζα Μελίδου (συνταξιούχος), με το Γιώργο Αρσένη (ιδ. Υπάλληλο) και το Νίκο Αλεξόπουλο (ιδ. υπάλληλο) να συμφωνούν: «Προσωπικά θα μάζευα τα σκουπίδια από τις παιδικές χαρές και θα βελτίωνα τις κτιριακές συνθήκες στα σχολεία», λέει ο τελευταίος.

Η Παναγιώτα Μπαχμέτη (συνταξιούχος) γύρω από το θέμα καθαριότητας τα βάζει με τους ιδιοκτήτες σκυλιών οι οποίοι δεν προσέχουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια αποκρουστική εικόνα.

Συγκοινωνίες

«Ο πολίτης δεν θέλει πολλά πράγματα για να είναι χαρούμενος στην πόλη του, αρκεί αυτή να είναι καθαρή και να έχει τακτική συγκοινωνία» λέει ο Σαράντης Παπαδόπουλος (συνταξιούχος), με το Χρήστο Κίτσιο (ιδ. Υπάλληλο) και τη Ρεβέκκα Παπαδοπούλου να στέκονται στη σύνδεση της πόλης με το κέντρο της Αθήνας:

«Κάποτε είχαμε τρεις συγκοινωνίες για να εξυπηρετούμαστε, τώρα περιμένουμε κάθε μισή ώρα το «224» να περάσει, η κατάσταση δεν είναι κι ευχάριστη», μας λέει η κ.Παπαδοπούλου, με τον Δημήτρη Τσιμπούκα (συνταξιούχο) να συμφωνεί: «Είναι ανεπίτρεπτο να περιμένουν τόση ώρα τα ΜΜΜ μέσα στο κρύο άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, πρέπει να βελτιωθεί η τακτικότητα των δρομολογίων»…   

Αποροι

Η Θεμελίνα Αμαργιανού (λογίστρια) αστειεύεται λέγοντας πως είναι τόσες οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στην πόλη που αν δεν ολοκληρωθούν εγκαίρως θα επιστρέψει στο Χαλάνδρι, από εκεί όπου μετακόμισε στην Καισαριανή προ ετών.

Τέλος, η Χριστίνα Σέχου (καθαρίστρια), ο Γόρι Αγιασλάβι (άνεργος)  κι η Καίτη Κατσαϊδη (οικιακά) υποστηρίζουν ότι θα έδιναν έμφαση στους άπορους της πόλης που περνάνε δύσκολα.