Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκλογές - Δελτία τύπου
Read

Εισαγωγικό κείμενο

Aπόφαση της Εθνικής Τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματός της στην Καισαριανή.
  • 16 Μαϊ 2019
  • Super User
  • Εκλογές - Δελτία τύπου
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Αγαπητοί συμπολίτες,
Όπως όλοι στην πόλη μας πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματός της στην Καισαριανή. Η πρώτη μας ενέργεια ήταν να επισκεφτούμε στις 23 Απριλίου τον Διευθυντή του υποκαταστήματος για αξιόπιστη ενημέρωση. Οι απαντήσεις που μας δόθηκαν δεν ήταν συγκεκριμένες δεδομένου ότι δεν είχαν γνωστοποιηθεί οι επίσημες αποφάσεις της Διοίκησης. Στη συνέχεια και παρακολουθώντας το θέμα, διαπιστώσαμε ότι θεωρείται οριστικό το κλείσιμο του υποκαταστήματος στις 14 Ιουνίου. Ως ελάχιστη αντίδρασή μας στην ενέργεια αυτή, είναι η επιστολή που καταθέσαμε σήμερα 15 Μαΐου 2019, με αριθμό πρωτοκόλλου 18040, και είναι η εξής:

"Καισαριανή, 13 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣ: Διοίκηση Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας
Αιόλου 93, 105 51 - Αθήνα

Αξιότιμοι Κύριοι,

Πληροφορηθήκαμε ότι στα μέσα Ιουνίου προτίθεστε να κλείσετε το κατάστημα που εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες τους κατοίκους της Καισαριανής.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η πληροφορία είναι αληθής και σε ποιο σχεδιασμό εντάσσεται, αλλά κυρίως σε ποια οικονομικά στοιχεία εδράζεται. Γνωρίζουμε όμως, ότι μια τέτοια ενέργειά σας θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού των πελατών σας και συνδημοτών μας.
Αν τα παραπάνω, περί παύσης της λειτουργίας του καταστήματός σας είναι αληθή, τότε ως δημοτική παράταξη και ενδεχομένως ως νέα δημοτική αρχή, θα θέλαμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας και να εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα διατήρησης του καταστήματός σας στην πόλη μας. Αν όμως αυτό δεν είναι αποδεδειγμένα εφικτό, τότε οφείλουμε και οφείλετε να πάρουμε κάθε μέτρο που θα αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και πελατών σας, με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εναλλακτικές ενδιάμεσες λύσεις, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση ΑΤΜ ή μηχανημάτων πολλαπλών συναλλαγών νέας τεχνολογίας σε δημόσιους χώρους όπως στο δημαρχείο, όπου ήδη υφίστανται ή ακόμα και η διαμόρφωση κατάλληλων χώρων σε κεντρικά σημεία της πόλης μας.

Κύριοι,
Εκτιμούμε ότι η τράπεζά σας δεν επιθυμεί δυσαρεστημένους πελάτες, γιατί η δυσαρέσκεια τούς οδηγεί σε άλλες τράπεζες. Εμείς ως παράταξη που διεκδικούμε με σοβαρές αξιώσεις τη διοίκηση του Δήμου, επιθυμούμε οι δημότες μας να μην ταλαιπωρούνται για τις οικονομικές τους συναλλαγές, καθώς το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Καισαριανή είναι το παλαιότερο στην πόλη μας και διαθέτει ενδεχομένως το μεγαλύτερο πελατολόγιο σε σχέση με τις υπόλοιπες Τράπεζες. Το αντίθετο, κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς μας και αυτή η προτεραιότητά μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Γι’ αυτό θα κάνουμε κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση από όποια θέση μάς εκλέξουν οι πολίτες της Καισαριανής.

Με εκτίμηση
Η Υποψήφια Δήμαρχος

Γεσθημανή (Μπεττίνα) Γραφίδου"