Εκλογικό Κέντρο: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 96-98

211 1150598

Πρώτη-φορά-καισαριανή

Μπεττίνα

Γραφίδου - Γεσθημανή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκλογές - Δελτία τύπου
Read

Η Μπεττίνα Γραφίδου ευχήθηκε καλή χρονιά στους συνυποψηφίους της για τη δημαρχία Καισαριανής, στεκόμενη στο γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά τον τίτλο του "πρώτου δημότη της πόλης" διεκδικούν γυναίκες.

Δόθηκε το παρών στις πίτες των «Καισαριανή Τώρα», «Συνεργασία Πολιτών», ΟΠΣΕ
  • 18 Φεβ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Εκλογές - Δελτία τύπου
  • Παράταξη
  • Μπεττίνα Γραφίδου
Photogallery
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η επικεφαλής της Παράταξης «Πρώτη Φορά Καισαριανή», Μπεττίνα-Γεσθημανή Γραφίδου ήταν ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους των δημοτικών παρατάξεων «Καισαριανή Τώρα», «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» και της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας που έκοψαν τις βασιλόπιτές τους.

Η «Καισαριανή Τώρα» του  Χρήστου Βοσκόπουλου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Cafe 5 Points τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου (19.30).

H υποψήφια δήμαρχος συνοδεύονταν από τους υποψήφιους/ες δημοτικούς συμβούλους Νίκο Ζαρκαδούλα, Γωγώ Τσεσμελή, Βιργινία Μαλαμά, Αξιοθέα Αχλιόπτα, Χάρη Κικιδάκη αλλά και τα μέλη της παράταξης της, Βάσω και Γιώργο Κόλλια.

Η Μπεττίνα Γραφίδου παίρνοντας το κομμάτι της, ευχήθηκε ένα 2019 με υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Τόνισε ότι όλοι μαζί μπορούμε ν’ αλλάξουμε την πόλη προς όφελος των δημοτών, ενώ ολοκλήρωσε ευχόμενη καλό αγώνα στον Χρήστο Βοσκόπουλο και τα μέλη της Παράταξής του.

Στη "Συνεργασία Πολιτών" 

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, στις 21.00, η δημοτική παράταξη" Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής" έκοψε την πίτα της στο Cafe 5 Points στην Καισαριανή, με την υποψήφια Δήμαρχο, Μπεττίνα Γεσθημανή Γραφίδου να δίνει το παρών.

Η επικεφαλής της Παράταξης «Πρώτη Φορά Καισαριανή» συνοδευόταν από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Νίκο Ζαρκαδούλα, Χάρη Κικιδάκη, Γωγώ Τσεσμελή, Βιργινία Μαλαμά, Μαρία Σταμούλη.

Τις ευχές της για την καινούρια χρονιά μοίρασε σε όλους η Μπεττίνα Γραφίδου τονίζοντας ότι για πρώτη φορά στην Καισαριανή υπάρχουν γυναικείες υποψηφιότητες για τη δημαρχία, ευχόμενοι σε όλους καλό αγώνα για το καλό της πόλης.

Πίτα Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Μουσείου Βυζαντινής Τέχνης της Εστίας Νέας Σμύρνης, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, έκοψε τη βασιλόπιτα για τα μέλη της, σε μία όμορφη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση βρέθηκε η επικεφαλής της παράταξης "Πρώτη φορά Καισαριανή" Μπεττίνα Γεσθημενή Γραφίδου, ο Κώστας Αναγνωστάκης με τη θεσμική ιδιότητα του ταμία της ΟΠΣΕ κι από τη Δευτέρα 4/2/2019 υποψηφίου με την Παράταξή μας, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σούλα Αλάτση και τα μέλη μας, Γιώργος και Βάσω Κόλλια.

Η Μπεττίνα Γραφίδου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους για τη νέα χρονιά κι επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν τα σωματεία στη διάσωση της ιστορικής μνήμης.

"Οι πρόσφυγες πρόγονοί μας ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν στον Ελλαδικό χώρο για τις μεγάλες ιδέες του ανθρώπου και της κοινωνίας. Η Καισαριανή είναι πόλη προσφύγων Μικρασιατών, που διατηρούν ακόμη την υπερηφάνεια της αδούλωτης μικρασιατικής ψυχής. Εμείς θα δημιουργήσουμε Ψηφιακό Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού και θα εργαστούμε για την ανάδειξη και τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης της πόλης μας".